Hostel og bar på Nørrebro med sjovt og anderledes campingtema, shuffleboard og craft beers.

Få en spændende og anderledes hosteloplevelse på Urban Camper Hostel & Bar i København, der er virkelig god til prisen og perfekt til alle på jagt efter en oplevelse udover det sædvanlige.

På Urban Camper Hostel & Bar kan du overnatte, feste, spille, lege, møde nye venner og opleve  indendørscamping i et internationalt backpacker miljø samt vaskeægte junglestemning midt på Nørrebro i København.
Urbancamper - hostel with indoor tent camp
Urbancamper - huge lounge area and bar

Urban Camper Bar er nordvests fedeste og bedste ølbar og sportsbar.

Vores store hyggelige fællesområde er Urban Campers hjerte og en vigtig del af det sociale fællesskab på et hostel. Urban Camper Bar har noget for alle lige fra det ultra populære barspil shuffleboard til live sports, arkadespil, brætspil og et kæmpe udvalg af lækre craft beers. Ses vi til din næste fyraftensøl eller fredagsbar?

Vær en glad campist – mix hostelliv med storbycamping i tørvejr.

Vores koncept med indendørscamping er aldrig set før noget andet sted i verden, hvor du camperer lige midt i storbyen. 

Hos Urban Camper Hostel kan du komme i rigtig campingstemning på vores urban campground, men uden alle de irriterende ting, der ofte hører camping til – ingen myg eller flade luftmadrasser. 

Vi tager camping til the next level og gør det med stil med en lækker, veludrustet bar, gode senge samt splinternye flotte bad- og toiletfaciliteter. 

Urbancamper - shuffle board, carpet ball, football, pool a. o.
Uarbancamper - close to bus, train and Metro

Vi elsker Nørrebro og Nordvest og vores beliggenhed er et perfekt udgangspunkt for en anderledes storbyferie i København.

Hvis du gerne vil opleve en mindre turistfyldt del af København, er Urban Camper Hostel det perfekte udgangspunkt og vi ligger blot et stenkast fra Nørrebro metrostation så det er nemt og at bevæge sig rund og udforske hele København. 

Vi har også parkeringsfaciliteter, så I nemt kan parkere hvis I kommer i bil. 

Book dit ophold her,
så får du altid
de bedste priser

Følg os på Instagram